Inne-treninger

Ny hoppsesong er i gang og førstkommende tirsdag 10. oktober starter årets første inne-trening i gymsalen på Veien skole. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til trening kl. 19.00 til 20.00.
Ta med innesko, treningstøy og vannflaske. Skolen ligger ca 2 km fra Søndre torg i Hønefoss, ta til høyre fra Soknedalsveien når du kommer fra sentrum.
Våre treninger vil trolig være samme tid og sted alle uker frem til midten av desember, så håper vi på mye snø og gode forhold i bakkene på Ringkollen fra nyttår. Da blir det også treninger torsdager i tillegg til tirsdagene.
Skrevet i Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Om oss

Treningstider: Innetrening tirsdager kl. 19.00 – 20.00 fra uke 41. Når snøen har lagt seg, flyttes treninger til Ringkollen hoppanlegg tirsdager og torsdager kl. 18.00 – 19.30.

Under treningene i bakkene er vi avhengig av at foreldre bidrar med preparering. Sosialt og hyggelig!

Hopputstyr: Ferske hoppere bør bruke langrennsski den første perioden, og senere vil det være mulig å låne utstyr fra hoppteamet så langt lageret rekker. Det er påbudt med hjelm!

Vi har et tett samarbeid med Ringkollen hoppanlegg BA “Rekruttlia” som er et andelslag der blant annet lokale idrettslag har andeler.

Du kan også lese info for å finne ut noe mer.

Du kan finne oss på
Ringerike og omegn hoppteam

Eller kontakte oss på ringkollenhopp@gmail.com

Sponsorer