Sesongavslutning

 Ringerike og omegn hoppteam arrangerer avslutning i Ringkollen hoppanlegg «Rekruttlia» lørdag 2. april  kl. 14.00 og utåver dagen

Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer tar turen til Ringkollen denne dagen for hyggelig sosialt samvær, grilling, kanskje noen aktiviteter og premieutdeling.

Vi serverer pølser, hamburgere, og saft. Salg av brus.

Denne dagen er det lov med akebrett og miniski.

Premiering av Buskerud skikrets for deltagelse i minst 2 kombinertrenn

 På sesongavslutningen vil det også bli samlet inn alle utlånte ski for de som ikke skal hoppe på plast i løpet av sommeren. De som skal hoppe på plast i sommer bes likevel å ringe materialforvalter Even Moan på tlf. 907 49 102 , så han får en oversikt over klubbens ski og støvler. Dette fordi vi ønsker en riktig oversikt til ny sesong, og eventuelle supplerende innkjøp.

Velkommen til avslutning!!!

 

Invitasjon til sesongavslutning        åpne     HER        02.04.2016

Skrevet i Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Om oss

Treningstider: Innetrening tirsdager kl. 19.00 – 20.00 fra uke 41. Når snøen har lagt seg, flyttes treninger til Ringkollen hoppanlegg tirsdager og torsdager kl. 18.00 – 19.30.

Under treningene i bakkene er vi avhengig av at foreldre bidrar med preparering. Sosialt og hyggelig!

Hopputstyr: Ferske hoppere bør bruke langrennsski den første perioden, og senere vil det være mulig å låne utstyr fra hoppteamet så langt lageret rekker. Det er påbudt med hjelm!

Vi har et tett samarbeid med Ringkollen hoppanlegg BA “Rekruttlia” som er et andelslag der blant annet lokale idrettslag har andeler.

Du kan også lese info for å finne ut noe mer.

Du kan finne oss på
Ringerike og omegn hoppteam

Eller kontakte oss på ringkollenhopp@gmail.com

Sponsorer