Månedlige Arkiver: januar 2017

Telenor karusell hopprenn

Ringkollen Hopp arrangerer Telenor karusell hopprenn i bakkene på Ringkollen  Det er gratis  Åpent for alle til og med 12 år  Premiering Påmelding i bakken fra kl 18.00. Vi tar sikte på å starte rennet kl 18.30 i den minste bakken. Vanlig trening resten av kvelden til

Les mer ›

Skrevet i Ukategorisert

Vi inviterer alle hoppinteresserte til åpen dag på Ringkollen Torsdag 19. og 26. januar kl.18.00 til 20.00

Ta med deg langrennsski og hjelm – kom og hopp! Bakkene på Ringkollen har vanskelighetsgrader som passer for alle – vi tilpasser fart etter ønske og ferdigheter. Vi gleder oss til å hoppe med deg! DET ER SOSIALT, LÆRERIKT, MORSOMT OG UTFORDRENDE! Hilsen alle oss hoppglade jenter og gutter.  

Les mer ›

Skrevet i Ukategorisert

Om oss

Treningstider: Innetrening tirsdager kl. 19.00 – 20.00 fra uke 41. Når snøen har lagt seg, flyttes treninger til Ringkollen hoppanlegg tirsdager og torsdager kl. 18.00 – 19.30.

Under treningene i bakkene er vi avhengig av at foreldre bidrar med preparering. Sosialt og hyggelig!

Hopputstyr: Ferske hoppere bør bruke langrennsski den første perioden, og senere vil det være mulig å låne utstyr fra hoppteamet så langt lageret rekker. Det er påbudt med hjelm!

Vi har et tett samarbeid med Ringkollen hoppanlegg BA “Rekruttlia” som er et andelslag der blant annet lokale idrettslag har andeler.

Du kan også lese info for å finne ut noe mer.

Du kan finne oss på
Ringerike og omegn hoppteam

Eller kontakte oss på ringkollenhopp@gmail.com

Sponsorer