Månedlige Arkiver: januar 2016

Åpen dag, torsdag 4. og 11. februar

Vi håper så mange som mulig tar turen til Ringkollen hoppanlegg på åpen dag. Vi ønsker å rekruttere flere barn til hoppsporten, anlegget har kapasitet til betydelig flere utøvere. Det blir hopptrening som er tilrettelagt for de som ikke er med i klubben, og kanskje ikke har hoppet før. Anlegget

Les mer ›

Skrevet i Ukategorisert

Sparebank1-rennet 17. januar 2016

Vi ønsker velkommen til renn i hopp og kombinert på Ringkollen. Rennstart kl 11.00 i K 40 og K 27, ca. kl 12.30 i K17, K 10 og K 5. Kombinertlangrennet  starter etter premieutdelingen for hopp. Dette innlegget må åpnes  for å hente frem invitasjonen og påmeldingsskjema må lastes ned. INVITASJON

Les mer ›

Skrevet i Ukategorisert

Om oss

Treningstider: Innetrening tirsdager kl. 19.00 – 20.00 fra uke 41. Når snøen har lagt seg, flyttes treninger til Ringkollen hoppanlegg tirsdager og torsdager kl. 18.00 – 19.30.

Under treningene i bakkene er vi avhengig av at foreldre bidrar med preparering. Sosialt og hyggelig!

Hopputstyr: Ferske hoppere bør bruke langrennsski den første perioden, og senere vil det være mulig å låne utstyr fra hoppteamet så langt lageret rekker. Det er påbudt med hjelm!

Vi har et tett samarbeid med Ringkollen hoppanlegg BA “Rekruttlia” som er et andelslag der blant annet lokale idrettslag har andeler.

Du kan også lese info for å finne ut noe mer.

Du kan finne oss på
Ringerike og omegn hoppteam

Eller kontakte oss på ringkollenhopp@gmail.com

Sponsorer