Månedlige Arkiver: august 2015

Inne-treninger på Veien skole

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til trening i gymsalen på Veien skole. Skolen ligger ca 2 km fra Søndre torg i Hønefoss, til høyre fra Soknedalsveien. Treningstider er torsdager kl. 18.00 til 19.30 fra høstferien uke 41 og til midten av desember. Våre treninger er spesielt tilpasset barneskolebarn i

Les mer ›

Skrevet i Ukategorisert

Hoppsamling og plastbakkerenn i Vikersund

Vikersund IF Hoppgruppe ønsker velkommen til hopprenn søndag 13.9 i Vikersund Hoppsenter i K10, K15, K25 og K45. Og treningssamling lørdag 12.9 fra kl. 1000 med smørekurs og inkludert lunsj. Påmelding innen 9. september   PLASTRENN+2015+invitasjon_____åpne   HER   i PDF   2 med treningssamling.  

Skrevet i Ukategorisert

Om oss

Treningstider: Innetrening tirsdager kl. 19.00 – 20.00 fra uke 41. Når snøen har lagt seg, flyttes treninger til Ringkollen hoppanlegg tirsdager og torsdager kl. 18.00 – 19.30.

Under treningene i bakkene er vi avhengig av at foreldre bidrar med preparering. Sosialt og hyggelig!

Hopputstyr: Ferske hoppere bør bruke langrennsski den første perioden, og senere vil det være mulig å låne utstyr fra hoppteamet så langt lageret rekker. Det er påbudt med hjelm!

Vi har et tett samarbeid med Ringkollen hoppanlegg BA “Rekruttlia” som er et andelslag der blant annet lokale idrettslag har andeler.

Du kan også lese info for å finne ut noe mer.

Du kan finne oss på
Ringerike og omegn hoppteam

Eller kontakte oss på ringkollenhopp@gmail.com

Sponsorer