Månedlige Arkiver: april 2015

Smørekurs Søndag 10. mai på Ringkollen

Hei, hoppskiene trenger vedlikehold, mange av skiene har slitt av glider. Vi smelter på ett nytt lag søndag den 10. mai kl. 10 i rødboden på Ringkollen. Noen har ski hjemme som vi ønsker at skal få ny glider. For at skiene skal beholde best mulig glid og lenger levetid bør ikke sålen tørke inn.

Les mer ›

Skrevet i Ukategorisert

Årsavslutning lørdag 11. april kl. 11.00

Årsavslutning – Lørdag 11/4 kl. 11.00 i hoppanlegget på Ringkollen Premieutdeling av pokaler fra Buskerud skikrets, til alle som har deltatt på mange nok hopp og kombinertrenn. Grill – burgere, pølser, kake og toddy. Salg av brus. Aktiviteter med diverse hopp (Spesialhopprenn i K5 – med foreldre?) og quiz. Velkommen til

Les mer ›

Skrevet i Ukategorisert

Om oss

Treningstider: Innetrening tirsdager kl. 19.00 – 20.00 fra uke 41. Når snøen har lagt seg, flyttes treninger til Ringkollen hoppanlegg tirsdager og torsdager kl. 18.00 – 19.30.

Under treningene i bakkene er vi avhengig av at foreldre bidrar med preparering. Sosialt og hyggelig!

Hopputstyr: Ferske hoppere bør bruke langrennsski den første perioden, og senere vil det være mulig å låne utstyr fra hoppteamet så langt lageret rekker. Det er påbudt med hjelm!

Vi har et tett samarbeid med Ringkollen hoppanlegg BA “Rekruttlia” som er et andelslag der blant annet lokale idrettslag har andeler.

Du kan også lese info for å finne ut noe mer.

Du kan finne oss på
Ringerike og omegn hoppteam

Eller kontakte oss på ringkollenhopp@gmail.com

Sponsorer